Inn2TravelInn2Travel
Forgot password?

Bromo – Ijen tour

Bromo - Ijen tour

De Bromo - Ijen tour is een schitterende tour, maar zeer intensief en vermoeiend. Deze tour is enkel geschikt voor mensen die goed ter been zijn met een redelijke tot goede conditie. Het is een geweldige ervaring, dat je zeker niet over mag slaan tijdens je reis op Java. Maar niet enkel wanneer je op Java verblijft, want het is ook mogelijk om de tour vanuit Bali te maken. Vanuit de haven Gilimanuk kun je met de veerboot naar Ketapang in Banyuwangi gaan.

Tijdens deze tour ervaar je de prachtige zonsopkomst bij Bromo vanaf het uitkijkpunt Kingkong, dé hoogste en mooiste plek om de zon op te zien komen. Ook word je met een jeep naar de zandvlakte gebracht. Hier kun je lopend of op een paard naar de vulkaan toe en vervolgens een klim maken naar de gigantische krater. Naast de excursie bij Bromo breng je een bezoek aan de Ijen krater met zijn schitterende wit/blauwe meer. In het donker van de nacht kun je het magische blauwe vuur bekijken en ook hier genieten van de zonsopkomst.

De Bromo-Ijen tour kan starten vanuit 4 verschillende plaatsen op Java, namelijk Yogyakarta, Malang, Ketapang (Banyuwangi) en Surabaya.

Ook ideaal voor backpackers, want wij proberen groepen samen te stellen met een max. van 8 personen, zodat de vervoerskosten gedeeld kunnen worden. Neem een kijkje bij de open trips Bromo - Ijen voor de vertrekdata en prijzen.

ROUTES VAN DE BROMO - IJEN TOUR

bromo - ijen tour

v.a. € 141,50 p/p

Start in Yogyakarta

Bromo - Ijen - Ketapang - Gilimanuk
*Ook mogelijk met eindbestemming Surabaya.
bromo sunrise

v.a. € 123,- p/p

Start in Malang

Bromo - Ijen - Ketapang - Gilimanuk
* Ook mogelijk in een 2 -daagse tour, v.a. € 105,- p/p.
Ijen lake

v.a. € 138,- p/p

Start in Surabaya

Banyuwangi - Ijen - Bromo - Yogyakarta
Bromo - Ijen - Ketapang - Gilimanuk
ijen deni

v.a. € 123,- p/p

Start in Ketapang

Banyuwangi - Ijen - Bromo - Malang
Banyuwangi - Ijen - Bromo - Yogyakarta

Niet gevonden waar je precies naar op zoek bent?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.