Individuele rondreizen in Indonesië

De individuele rondreizen in Indonesië kunnen bij ons los per eiland geboekt worden. Hierdoor kunt u uw eigen rondreis samenstellen door 1, 2 of meerdere eilenden te combineren. Misschien wilt u een rondreis maken op Java en de overige dagen ontspannen op Bali. Of u verblijft voor een langere tijd op Bali en u wilt er even een weekje tussenuit naar Celebes, Flores of Lombok. Wij bieden de oplossing!

Bovendien bent u vrij om zelf de vliegtickets te boeken, maar uiteraard kunt u dit ook door ons laten verzorgen. Ook voor tickets voor de fast boten tussen Bali en Lombok kunt u bij ons terecht.

Neem een kijkje bij de individuele rondreizen die wij hebben uitgestippeld met de meest populaire highlights. Dankzij jarenlange reiservaring kennen wij dé plekjes die u gezien moet hebben. En dit worden er continu meer!

De prijzen zijn gebaseerd met overnachtingen bij middenklasse accommodaties, van 2- t/m 4-sterren hotels. Bij een kort verblijf van 1 nacht logeert u bij een 2- tot 3-sterren hotel. Tijdens een langer verblijf wordt u naar een luxere accommodatie gebracht.

Geen rondreis gevonden dat volledig aansluit bij uw wensen? Dan helpen wij u graag met het samenstellen van uw ideale rondreis. Bovenal geheel vrijblijvend, zonder kleine lettertjes. Reist u met een oneven aantal personen of met een grote groep? Verblijft u liever in lowbudget accommodaties of bij deluxe hotels? Ook dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte.

individuele rondreizen in indonesië
Zorg er wel voor dat u minstens 21 dagen voor de geplande vertrekdatum contact opneemt, zodat wij alles op tijd voor u kunnen regelen. Tijdens het hoogseizoen gelieve minimaal 40 dagen contact met ons op te nemen, dit i.v.m. het reserveren van de hotels, trein- en evt. de vliegtickets.

Overzicht van de individuele rondreizen in Indonesië

Rondreis Java 13D/12N

Meer