Onze diensten

Onze diensten in Indonesië zijn breed, maar wel selectief. Naast compleet verzorgde reizen kunt u ook bij ons terecht om een auto met chauffeur te huren. Tevens helpen wij u graag met zoeken en boeken van voordelige vluchten, treintickets en tickets voor ferry's en fast boats. Bovendien staan wij ook klaar om reizen met zakelijke doeleinden tot in de puntjes te verzorgen.

Ticket service

Wij laten de keus geheel aan u! Het is mogelijk om uw reis naar Indonesië inclusief vliegtickets te boeken, maar u kunt er ook voor kiezen om  uw vliegtickets zelf te boeken. Misschien bent u immers lid van een luchtvaartmaatschappij. Wij zijn bekend met de luchtvaartmaatschappijen die wij hebben geselecteerd, door persoonlijke ervaringen met internationale en continentale vluchten. Wanneer u bij ons een reis boekt inclusief retourvlucht zal dit met Garuda Indonesia Airlines zijn, omdat deze vluchten in de meeste gevallen de kortste reistijd hebben.

Vliegtickets

 

Treintickets

 

Tickets Ferry- en Fast-boot

Accommodaties

De hotels zijn persoonlijk door ons bezocht en geïnspecteerd. De middenklasse en exclusieve hotels zijn beoordeeld aan de hand van een rondleiding en een persoonlijk gesprek met de Sales Manager. Bij de low-budget hotels en guesthouses hebben wij als mysterie guest overnacht en ontbeten, waardoor we een juiste beoordeling hebben kunnen maken. We hebben streng op de hygiëne, de voorzieningen en de service gelet. Ook het eten dat in de hotels wordt geserveerd hebben we geproefd. Bovendien serveren de meeste hotels traditionele en westerse gerechten en ook een ontbijtbuffet.

Low-budget accommodaties tot 

 

Middenklasse accommodaties tot

 

Exclusieve hotels tot 

Reizen

We hebben een groot aanbod in diverse soorten reizen en vakanties in Indonesië. Actief reizen met een fiets- of wandeltocht, beklimmen van bergen en vulkanen. Of liever een relaxte rondreis lekker in de auto, op een boot, met de trein, brommer en becak. Dagen liggen bakken op het strand en verder niets doen of misschien toch een paar daagjes eropuit. Alles is mogelijk bij Inn2Travel!

Individuele rondreizen

Mini- groepsreizen 50+

Combinatiereizen

Strandvakanties

Tours & Dagexcursies

Business

Ook voor reizen met zakelijke doeleinden in Indonesië bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer de Indonesiër zegt: "wat vandaag niet kan, kan morgen wel." Zegt de Nederlander: "van uitstel komt afstel." Een grote kloof tussen cultuurverschillen en mentaliteit weten wij goed te overbruggen, omdat we simpelweg beide nationaliteiten hebben. Wij organiseren meetings, congressen en incentives op Java en Bali.

Businesstrip

Incentives

Meetings & Congressen

Rent-a-car

Inn2Travel beschikt ook over een autoverhuurservice, wij verzorgen graag uw vervoer in Indonesië. Het is mogelijk om enkel een auto met chauffeur in te huren, maar u kunt ook kiezen voor een extra gids ( Nederlands- en/of Engels sprekend).

AC

 

Brandstof

 

Chauffeur

Huwelijk/ Bruiloft

Gaat u trouwen of wilt u op huwelijksreisen in Indonesië? Dan maken wij met liefde uw droomhuwelijk waar.  Wij delen graag de romantische plekjes en intieme verblijven met u en maken samen uw huwelijksreis op maat naar uw wensen.

Recepties

 

Ceremonies

 

Huwelijksarrangementen