Inn2TravelInn2Travel
Forgot password?

Tours naar de Komodo Islands

Tours naar de Komodo Islands

De tours naar de Komodo Islands zijn schitterende boottochten waarin u kennis maakt met de prachtige eilanden rondom Komodo eiland. Al de tours starten bij de haven in Labuan Bajo op Flores en worden uitgevoerd met privé boten. Met overnachting(en) aan boord van de boot. Op verzoek is het ook mogelijk om de nacht door te brengen op een eiland.

tours naar de komodo islands

Bovendien ervaart u tijdens deze tours niet enkel de schoonheden van de eilanden, maar ook de pracht van de onderwaterwereld. Er zijn talloze gelegenheden voor snorkelexcursies. Uiteraard maakt u ook een trekking bij Komodo National Park en/of Rinca Island waar u de bekende gigantische Komodo dragons zal tegenkomen.

Inn2Travel heeft 4 verschillende tours naar de Komodo Islands samengesteld, van een volle dagtrip tot een 4 -daagse tour. Al de tours zijn geschikt om met kinderen te maken. Bovenal is het ook mogelijk om een tour op maat te laten maken. Tevens zijn de transfers van de accommodatie waar u verblijft of van de luchthaven in Labuan Bajo naar de haven bij de prijs inbegrepen. Evenals de transfer terug naar de accommodatie of de luchthaven.

PROGRAMMA'S VAN DE TOURS NAAR DE KOMODO ISLANDS

kanawa island

v.a. € 45,- p/p

bij 8 personen (open dek boot)

Dagtrip Komodo Islands

Geniet van de prachtige natuur en maak kennis met de schitterende onderwaterwereld tijdens een dagtrip naar de Komodo Islands. Deze tour brengt u naar Padar Island waar u een klim maakt naar het hoogtepunt met oogverblindend uitzicht. Uiteraard mag een trekking bij Komodo National Park om de Komodo Dragons te spotten niet ontbreken. En u neemt een kijkje van de onderwaterwereld door te snorkelen bij Pink Beach, Manta Point en Kanawa Island.
Komodo Islands - Padar

v.a. € 79,- p/p

bij 8 personen

Tour Komodo Islands 2D/1N

De 2-daagse tour naar de Komodo Islands is een schitterende boottocht waar u kunt genieten van de zonsondergang bij Kalong Island met duizenden kalongs. Tijdens deze tour maaky u kennis met de prachtige natuur van de eilanden met adembenemende stranden en de geheimen van de onderwaterwereld. U komt ook oog in oog te staan met de gigantische Komodo Dragons bij  Komodo National Park en Rinca Island.
pink beach

v.a. € 103,- p/p

bij 8 personen

Tour Komodo Islands 3D/2N

Bij de 3-daagse Komodo tour overnacht u 2 nachten aan boord van de boot. Een schitterende boottocht met trekkingen op de eilanden Komodo en Rinca om op zoek te gaan naar o.a. de gigantische Komodo Dragons. Een klim naar hét punt op Padar Island voor een magnifiek uitzicht en een bezoek aan Kelor Island. En u gaat snorkelen bij Pink Beach, Manta Point, Manjarite Beach en Bidadari Island om de prachtige onderwaterwereld te verkennen.
Komodo Islands - padar sunrise

v.a. € 136,- p/p

bij 8 personen

Tour Komodo Islands 4D/3N

De 4-daagse tour naar de Komodo Islands brengt u naar meer dan 10 verschillende eilanden waar je trekkingen maakt en/of gaat snorkelen. U maakt kennis met de flora en fauna op het land door trekkingen te maken bij o.a. Komodo en Rinca. En onder water door te snorkelen bij o.a. Makasar Reef Beach en Bidadari Island. Bij deze tour overnachten we op de boot, maar ook mogelijk om op een eiland te verblijven.

Wilt u graag uw tour op maat laten maken?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wij nemen spoedig contact met u op.