Vakanties in Indonesië

We hebben een groot aanbod in diverse soorten reizen en vakanties in Indonesië. Actief reizen met een fiets- of wandeltocht, beklimmen van bergen en vulkanen. Of liever een relaxte rondreis lekker in de auto, op een boot, met de trein, brommer en becak. Dagen liggen bakken op het strand en verder niets doen of misschien toch een paar daagjes eropuit. Alles is mogelijk bij Inn2Travel!

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe, onbekende en minder toeristische bestemmingen. En werken samen met lokale reisorganisaties en gidsen verspreid over de eilanden. We are thinking out of the box! Dit maakt onze rondreizen uniek en bijzonder.

Het is ook mogelijk om een combinatiereis te maken, een relaxte strandvakantie met enkele excursiedagen naar keuze. Of gezellig met een klein groepje van maximaal 8 personen de eilanden van Indonesië te gaan verkennen. Ook voor korte tours en dagexcursies staan wij graag tot uw beschikking.

Neem vrijblijvend contact met ons op dan kijken wij samen met u hoe we uw ideale droomvakantie samen kunnen stellen.

vakanties in Indonesië

Individuele rondreizen

Wij bieden u de uitgelezen kans om een prachtige individuele rondreis te maken met al de hoogtepunten die de eilanden bieden. U kunt met ons een rondreis maken voor een zeer aantrekkelijke prijs. En geschikt voor verschillende doelgroepen; voor jong en oud, van backpacker tot de high society klasse. Onze rondreizen worden op maat gemaakt door lokale gidsen met jaren reiservaring.

Logies met ontbijt

Nederlands/ Engels sprekende chauffeur/gids

Auto voorzien van airconditioning en voldoende drinkwater

Tol-, brandstof- en parkeerkosten inbegrepen

Tickets (trein, boot, binnenlandse vluchten)

Entree bezienswaardigheden

Excursies

Mini groepsreizen

De mini groepsreizen bestaan uit een gezellig groepje van minimaal 6 personen. Ideaal voor mensen die geen reispartner hebben en graag willen reizen, maar liever met gezelschap reizen. Of misschien vindt u het leuk om als koppel in gezelschap te reizen. De mini groepsreizen worden op maat gemaakt naar de voorkeuren en wensen van de groep. U kunt u gratis en eenvoudig aanmelden!

Low-budget accommodaties met ontbijt

Gedeelde-/ privé- of gecombineerde kamers

Nederlands/ Engels sprekende chauffeur/gids

Minibus voorzien van airconditioning en voldoende drinkwater

Tol-, brandstof- en parkeerkosten

Tickets (internationale-, binnenlandse vluchten, trein, boot)

Entreegelden en excursies

Combinatiereizen

Bij een combinatiereis verblijft u op 1 of 2 bestemmingen met excursiedagen naar keuze. Het aantal bestemmingen en excursiedagen zijn afhankelijk van het aantal vakantiedagen. We hebben meerdere dagtrips samengesteld waar u een keuze uit kunt maken. U kunt natuurlijk ook samen met ons uw excursiedagen samenstellen. Op onze website vind je combinatiereizen op Bali. Het is ook mogelijk een combinatiereis op maat te laten maken op een ander eiland, zoals Java of Lombok.

Logies met ontbijt

Transfer luchthaven - accommodatie

Keuze uit verschillende dagtrips

Auto/minibus met Engelssprekende chauffeur

Entrees bezienswaardigheden

Strandvakanties

Ook voor lekker ontspannende strandvakanties bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij kennen de hotels, de locaties en de omgeving en weten zo de perfecte vakantie bij u te matchen.

U kunt ervoor kiezen om een vakantie inclusief vliegtickets bij ons te boeken of deze zelf te boeken.

Hotel inclusief ontbijt

 

Transfers luchthaven - hotel

 

Keuze uit 3 verschillende prijsklassen