Zakelijke diensten in Indonesië

Wat onderscheidt ons in zakelijke diensten in Indonesië ten opzichte van andere zakelijke dienstverleners?

Waarin wij verschillen is dat wij Indonesiërs en Indo’s zijn. Inn2Travel is een organisatie waarvan een gedeelte afkomstig is uit Indonesië en een gedeelte uit Nederland. Hierdoor kennen wij uw weg, spreken uw taal, delen de cultuur, maar kennen ook de Indonesische. En weten daar ook de juiste wegen te bewandelen. Dit betekent voor u dat wij communiceren in de Nederlandse taal. Bovenal worden gemaakte afspraken en beloftes nagekomen. Zodoende kunt u gerust het organiseren van zakelijke diensten aan ons overlaten. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om doelstellingen te realiseren en deadlines te moeten behalen. Inn2Travel verzorgt al uw bedrijfsactiviteiten binnen Indonesië professioneel en vakkundig.

Meetings & Congressen

zakelijke diensten

Het organiseren van een meeting, congres of conferentie is een tijdrovende bezigheid waar veel bij komt kijken. Belangrijk bij de organisatie van uw bijeenkomst is het maken van afspraken en het vertrouwen dat deze nageleefd worden. In Indonesië worden afspraken vaak anders geïnterpreteerd dan in Nederland. Onze kennis, ervaring en achtergrond maakt ons daarom uitermate geschikt om alles zonder misverstanden te verzorgen.

U kunt ervoor kiezen om de totale organisatie van uw bijeenkomst aan ons uit te besteden, maar ook gedeeltelijk uit te besteden. Graag stellen wij, geheel in overleg met u, een programma samen dat volledig aansluit bij uw wensen en eisen. Alles wordt geheel op maat uitgevoerd, eventueel in samenwerking met uw eigen personeel.

Incentives

zakelijke diensten in indonesië

Wij staan graag tot uw beschikking om samen met u dé unieke, memorabele incentive samen te stellen. Een reis waarbij uw zakelijke doelstellingen kunnen worden gerealiseerd. Uw netwerk te vergroten of uw medewerkers te motiveren, te belonen of het groepsgevoel te versterken.

Inn2Travel biedt creatieve programma’s met teambuilding activiteiten en educatieve onderdelen, die wij geheel in overleg met u samenstellen. Passend binnen uw budget, maar met een exclusief, onvergetelijk en traditioneel Indonesisch tintje!

Tijdens uw incentive is er uiteraard iemand van ons team aanwezig om u te begeleiden. En zijn of haar kennis te delen over tradities, religies, geschiedenis en shoppen.

Autoverhuur

zakelijke diensten - autoverhuur - Toyota Camry

Het is mogelijk een auto met chauffeur tijdens uw verblijf in Indonesië tot uw beschikking te hebben. U kunt onbeperkt gebruik maken van deze service waar geen vaste tijden aan gebonden zitten. Deze service biedt een ongekende vrijheid. Het is mogelijk uw reisschema vooraf door te geven, maar u kunt altijd desgewenst uw planning veranderen. Dit kunt u ter plaatse aan uw chauffeur doorgeven.

De auto's zijn standaard voorzien van airconditioning en onze chauffeurs spreken zowel Engels als Nederlands. Benzine, tol- en parkeergeld zijn inbegrepen bij de huurprijs en uw chauffeur draagt er zorg voor dat er altijd voldoende drinkwater in de auto aanwezig is.